Claveguera a l'aire lliure

Ja hi tornem a ser!

La riera de l'entrada de Dosrius, un cop més, ha esdevingut un abocador a l'aire lliure. No és el primer cop que passa, però no sembla que importi massa.
Es va demanar explicacions a l'ajuntament, i la resposta no oficial fou que, quan plou, els col·lectors de les clavegueres no poden engolir tant cabdal d'aigua, i aquesta acaba sobreeixint i vessant-se a la riera.
Podria ser veritat, però no ho sembla.

Fa dies que no plou. Ho ha fet, però ja fa massa dies per l'explicació que ens donen. I avui, de sobte, l'aigua de la riera ben bruta i pudenta. Només cal acostar-se a aquesta aigua i mirant el color i sentint la pudor es dedueix que són aigües fecals de residències particulars. Parlant clar, algú ha pitjat un interruptor i l'aigua bruta se'n va riera avall.

Riera, claveguera de Can Massuet, restes d'incineradores escampades pel bosc,... 
Sembla mentida que això pugui estar succeint en l'actualitat.

Per finalitzar, una reflexió:
Estem en un entorn envejable. Hi ha molta, moltíssima gent, que gasta diners i temps per acostar-se a aquesta zona a gaudir de la natura i del nostre entorn. I tot això sense entrar a discutir sobre temes de salut.

Voleu dir que s'està gestionant bé tot plegat? A mi no m'ho sembla, però és només una opinió.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Para tu informacion las cloacas de Can MAssuet llevan casi 40 años vertiendose al aire libre,a tres bandas,
1-Subida de Can Massuet
2-Carretera del corredor
3-Zona de la calle Arenys
Ahora se ha puesto en marcha la depuradora de Can Massuet y tambien algun proyecto Zapatero para reparar los colectores estropeados de la zona de la carretera del Corredor. Asi que llevamos 30 años o mas contaminando el acuifero que hay debajo de Dosrius.
Asi que esto que cuentas no es nada nuevo y al parecer esta todo fatalmente gestionado.
Saludos

OPINIONS DE DOSRIUS dijo...

Gracias por publicar su queja en nuestro blog.

Esperemos que con las obras que se estan realizando todo se acabe. De todas maneras, si el vertido no es constante, se debería averiguar quien lo provoca, no es normal que a veces corra y a vaces no.