MÁS SOBRE CAIXA LAIETANA


"Caja Laietana es muy solvente", "es la nuestra, la de casa", comentarios que no paramos de oir en boca de nuestro excelentisimo alcalde y miembro de una comisión de Caixa d'Estalvis Laietana, en concreto creo de una comisión que valora el acceso al credito de empresas como "Molina", por ejemplo.
Pues ya veis, según esta lista publicada hace tiempo por la sección de economía del Periodico, era la antepenultima en solvencia de las entidades de España. Actualmente y despues de la absorción de Caja Castilla la Mancha, que era la última, entendemos que pasará al glorioso puesto de ser la entidad menos solvente del país, pero esto no lo debe saber el Josep.
Esta entidad, hacia la cual, tanta simpatía intenta levantarnos nuestro alcalde y colaborador, no deja de ser la que sigue cobrando hipotecas al 6,8% a aquellas personas que no pueden gastar lo que significa cambiarla a otra entidad que les cobraría alrededor del 1,6%, la misma que ha engañado a la mitad de la población del Maresme y arruinado a multitud de empresas que en su dia depositaron su confianza en ellos. Lo cierto es que el dicho " Dios los crea y ellos se juntan" debe de tener algo de verdad, pues son tal para cual, "Caja Laietana y Josep" o "Josep y Caja Laietana", una historia de amor.......y tambien alguna pela.

10 comentarios:

L'Albert dijo...

La veritat es que el comportament de la entitat es depredador dels Diners , pro es un fenomen freqüent a la banca espanyola.

També es cert que la cobdícia els ha fet molt de mal, no entenc com els gestors, els consellers o assessors no els han advertit en aquets anys que estaven assolin riscos extraordinàriament elevats.

El triangle poder polític, financer, constructor, aquesta vegada no ha estat tant fructuós com en altres apoques.

Aviat deixarà d’existir com a tal, la absorbirà altre entitat abans d’acabar l’any, una llàstima, ja que es una entitat amb 145 anys d’història i se la han carregat en els últims anys.

Administrador dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Certament Albert, despres de tants anys d'existencia hauria de fer pena veure com en poc temps se l'han carregat, pero també veient com han actuat darrerament i amb la prepotencia que alguns dels empleats de l'entitat actuaven, no puc mes que pensar que ja els hi està bé. També m'agradaria veure a alguns dels mandos intermitjos intentant guanyar-se la vida en el mon real.

JORDI FORT

OPINIONS DE DOSRIUS dijo...

¿Esto de que la absorverá otra entidad antes de final de año es cierto Albert?

L'Albert dijo...

En el comentari suprimit el vaig tornar a fer de nou i pel que sigui no ha entrat mireu
En expansion diuen:

http://www.expansion.com/2009/11/04/empresas/banca/1257371628.html

son interesants els comentaris.

En canvi "el Punt" diu

http://www.elpunt.cat/noticia/article/-/-/100399.html

Penso que en el banc d’Espanya les decisions es prenen per els números i no per les ganes de continuar solters del seu president.

I els números per molt de maquillatge que li posin apunten clarament en aquesta direcció.

Els bancs han de tornar molts de diners que van demanar a altres bancs per fer hipoteques i ara no les cobren.
Cada dia que pasa en tenen mes.

L’estat els ha donat diners i el banc central europeu també, pro ara l’Estat ja comença a tenir dificultats per tenir mes diners i el banc central europeu ja comença a veure que pot ser que en demanen masa.

Per altre banda en els propers anys moltes hipoteques y crèdits no podran donar ( si no tenen diners) per tant han de racionalitzar i adaptar la mida a unes previsions de menys negoci i en conseqüència menys beneficis.

Per treure gent i per fer plans de jubilacions anticipades necessiten els ajuts que dona el banc d’Espanya per les entitats que es fusionen.

Recordeu que tot això es te que fer com si tot anés be i en silenci, els bancs sempre van be.

L'Albert dijo...

L'enllaç de Expansion

http://www.expansion.com/2009/11/04/empresas/banca/1257371628.html

L'Albert dijo...

Disculpeu pro en el meu ordenador ho veig incomplet.
Es per aixo que ho repeteixo.

enllaç expansion

enllaç el Punt

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
OPINIONS DE DOSRIUS dijo...

Nosotros lo vemos correctamente Albert,


El anterior comentario ha sido eliminado porqué era el habitual spam que vamos recibiendo desde el verano sobre comprar viagra. Si a alguien le interesa, ir a la farmacia.

L'Albert dijo...

Al final els números han imposat la seva realitat, en el camí hem pogut comprovar la intoxicació tant de la banca com la d’alguns politics.

Caixa laietana es “fusiona” amb caixa Panades, la seu i el comandament deixarà d’estar en Mataró i la caixa resultant serà un xic mes gran del que es ara caixa Panades.

L’estat els abocarà els milions que han perdut “ per això si que poden avocar els Diners de tots a capaços” i tàpara els forats.