ESCÒRIES NO, GRÀCIES.

---------- Forwarded message ----------
From: Antonio Ruiz
Date: 2009/9/15
Subject: ESCÒRIES NO, GRÀCIES.
To: opinionsdosrius@gmail.com


Os felicito, por vuestra lucha contra las escorias y la contaminación del medio ambiente en Dosrius. En Mataró después de una larga lucha conseguimos que las quitaran, pero el origen de problema, la ENCINERADORA sigue contaminando a toda máquina.

Os paso un comunicado de la época y os animo a seguir luchando contra la invasión de las ESCORIAS CONTAMINANTES. Del monstruo contaminante de Mataró, la INCINERADORA.

Un cordial saludo.

A. RUIZ




ALTERNATIVA VEÏNAL
DE MATARÓ
Web. www.alternativa-vecinal.com

Mataró setembre 2003

Alternativa Veïnal de Mataró, denúncia les condicions que es troba el dipòsit de cendres procedents de la planta incineradora, situada en c/ Galícia s/n. (la Llàntia).
El considerem un risc per a la salut pública i un focus de contaminació del medi ambient.
No compleix la normativa que regula la dita activitat.
Observem, que en el lloc on es troba ubicat, el fan incompatible amb les activitats que es desenvolupen en l'entorn; al costat dels munts de cendres, hi ha els camps de futbol de la Llantia i Cirera, un camp de joquei, la zona de vivendes, l'hospital de Mataró, un centre comercial, les pistes d'atletisme,.
..
Volem que es prenguin les mesures pertinents per al tancament immediat del citat dipòsit. Al mateix temps exigim que s'apliquin les maneres, àmpliament reivindicades, per a l'arreplegada selectiva de brossa; que permeti el seu reciclatge; es potencií el consum responsable que elimini l'excés de brossa; buscar les mesures que permetin el tancament de la incineradora de Mataró, per a eliminar el focus de contaminació permanent.



UNA IMAGEN VALE MÁS QUE MIL PALABRA

No hay comentarios: